• Gratis fragt til din hoveddør
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Kundebedømmelse 4.6 / 5 • 22 920 anmeldelser

Indkøbskurv

Integritetspolitik for Vinoteket.com ApS

Vinoteket.com ApS værner om din personlige integritet og vi ønsker at du skal føle dig tryg, når du efterlader personlige oplysninger hos os. Vi respekterer og beskytter derfor dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende love.

PERSONOPLYSNINGSANSVARET

Vinoteket.com ApS har ansvar for dine personlige oplysninger, som behandles i overensstemmelse med gældende lov. Ansvaret ligger hos Vinoteket.com ApS.

HVORFOR ANVENDER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vinoteket.com ApS indsamler og behandler personoplysninger om dig, så du kan gennemføre køb og handle hos os, abonnere på vores nyhedsbrev og kontakte os for service og information.

FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER ER:

Fuldførelse af vores forpligtelser mod dig som kunde, så som gennemførelse af køb, levering af produkter/tjenester, bestilling af transport for din regning samt fakturering. Det indebærer også, at vi kan yde kundeservice og give dig relevante informationer og tilpassede tilbud via email, sms og på vinoteket.com. Desuden bidrager som analysegrundlag, undersøgelser, statistik og forretningsudvikling samt opfyldelse gældende lovgivning, så som bogføringsloven.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER OM DIG BEHANDLER VI?

VINOTEKET.COM APS INDSAMLER OG BEHANDLER FØLGENDE PERSONOPLYSNINGER OM DIG SOM KUNDE:

Navn - Telefonnummer - Email-adresse - Betalingsoplysninger - Personnummer - IP-adresse - Information om din brug af Vinoteket.com - Modtagers oplysninger: Navn, adresse og telefonnummer. Hvis du vælger at betale med faktura, skal du oplyse dit personnummer og nummeret på dit kreditkort. Ingen kortoplysninger lagres hos Vinoteket.com ApS, men opbevares af vores af vores samarbejdspartner Klarna.

COOKIES

Vinoteket.com ApS anvender de så kaldte cookies, som først og fremmest har tre formål: webanalysering, annoncering og til forbedring af din oplevelse som kunde. Vinoteket.com ApS kan ikke garantere, at et køb kan gennemføres og at alle funktioner på hjemmesiden fungerer, hvis du ikke godkender cookies. Hvis du ikke accepterer brug af cookies på siden, kan du ændre dine indstillinger i weblæseren (vi henviser til din netbrowsers brugermanual).

HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine personoplysninger så længe, der er behov for at kunne gennemføre de ting, som de blev indsamlet til. De gemmes i så lang tid det kræves i henhold til gældende lov, så som bogføringsloven. Hvis du ikke længere vil have direkte markedsføring fra Vinoteket.com ApS, kan du afmelde dig vort nyhedsbrev.

HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vinoteket.com ApS håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse de særlige sikkerhedsbestemmelser, der skal til for at beskytte dem. Vi håndterer kun nødvendige informationer og de behandles kun af de personer, der har brug for dem. Vinoteket.com ApS kan blive nødt til at udlevere dine oplysninger til tredje part, i form af underleverandører og transportleverandører, som du har valgt og som har brug for dine oplysninger for at kunne gennemføre den købte tjeneste. Vinoteket.com ApS videresælger aldrig dine personoplysninger.